Mikä ihmeen SADE?

Street Art Dance Essentials ry (SADE ry) on valtakunnallinen katutanssilajien edistämiseen vuonna 2005 perustettu yhdistys. SADE ry:n tavoitteena on olla järjestö, joka edustaa ja toimii katutanssin ammattilaisten ja harrastajien kattojärjestönä sekä sukkuloi erilaisia verkostoitumispinnoilla kulttuurisen nuorisotyön kentällä.

SADE ry muodostuu hallituksesta sekä SADE-Festivaali ja Call out Suomi® -työryhmistä.  Toiminnassa mukana olevat henkilöt ovat tuottajia, ammattitanssijoita ja pedagogeja sekä nuorisotyön, musiikkikentän että liiketalouden ammattilaisia.

Sananen toiminnastamme...

Yhdistyksen perustamisesta asti toimintamuotona on ollut vuosittaisen SADE -katutanssifestivaalin järjestäminen. Kyseessä oli ensimmäisiä katutanssikulttuurin tapahtumia Suomessa, jotka tuotettiin tavoitteellisesti ja joka on jatkunut säännöllisesti vuodesta toiseen. Tämä on luonut SADE ry:lle oman tapahtumabrändin, mitä tanssijat odottavat joka vuosi.

Yhdistyksen toiminta laajeni syksyllä 2017, kun Call out Suomi® -toiminta työryhmineen siirtyi SADE ry:lle. Yhdistymisen myötä luotiin parempia toimintaedellytyksiä katutanssikulttuurin ja -tapahtumien kehittymiselle sekä jatkuvuuden takaamiselle Suomessa. Tämä kehitystyö jatkuu seuraavien toimintavuosien aikana.

Mukaan toimintaan?

Haluaisitko edistää suomalaisen katutanssikulttuurin kehittämistä tule mukaan toimintaan liittymällä jäseneksi täältä. Jäseneksi liittyminen on maksutonta.

Jos haluat tehdä vapaaehtoistyötä tai yhteistyötä SADE ry:n kanssa esimerkiksi tapahtumien osalta niin ota meihin yhteyttä. 

Voit myös halutessasi tukea toimintaamme ja edistää näin katutanssikulttuurin kehittämistyötä Suomessa.