Johanna Hurme

Hallituksen PJ/ Call out Suomi® -tuottaja Keski-Suomi & Pirkanmaa
johanna.hurme@sadefinland.com

Johanna toimii Call out Suomi® -tuottajana Keski-Suomen ja Pirkanmaan alueella tällä hetkellä Uusia yhteistyökuvioita hän etsii myös aina, joten Johannaan saa olla yhteydessä, jos haluaa omalle paikkakunnalleen Call out Suomi® -toimintaa.

Johanna eksyi ensimmäisen kerran housen maailmaan lähes kaksi vuosikymmentä sitten kiertäessään varastohallibileitä ja klubeja ympäri Suomea. Kiertolaisuus on pysynyt verissä ja reivattuaan aikansa myös tanssituntimaailma löytyi opiskeluaikana Joensuussa. Paluu takaisin juurille tapahtui Malmivaaran Veeran house-tuntien myötä ja samoihin aikoihin Johanna alkoi etsiä katutanssitapahtumia.

Pian hän huomasi, että katutanssimaailman tapahtumille ja  ilmiöille ei ollut yhtenäistä portaalia, joten hän päätti perustaa Flowwin katutanssikulttuuriin erikoistuneen verkkolehden, joka myöhemmin on muuntautunut sivustoksi. Flowwin myötä verkostot laajenivat ja hän pääsi toteuttamaan erilaisia katutanssitapahtumia ja kiinnostui kulttuurituottajan ammatista. Kulttuurituottaja (AMK), Äänisuunnitellija (AMK) ja tanssi-liiketerapian ohjaajan koulutus ovat mahdollistaneet tälle naiselle moninaiset työtehtävät tanssin ja nuorisotyön parissa. Näiden töiden yhdistäminen katutanssikulttuurin keinoin on löytynyt kilautettuaan kaverille, Ramona Panulalle, inspiroiduttuaan hänen tuottamista Call out Jameista kesällä 2016. Tästä on alkanut yhteinen taival ja kulttuurisen nuorisotyön kehittäminen katutanssi- ja hiphop-kulttuurin keinoin.