Marja Isotalo

Call out Suomi® -tuottaja Pohjois-Pohjanmaa
marja.isotalo@sadefinland.com

Marja on ollut kulttuurialan sekatyöläinen vuodesta 2011, kun ensimmäistä kertaa työskenteli vapaaehtoisena Seinäjoen elävän musiikin yhdistyksellä. Sieltä Jyväskylään muuton myötä Marja siirtyi Jelmu ry:n vapaaehtoiseksi ja Music and Media Management (AMK) opintojen myötä aloitti aktiivisen työskentelyn Suomen festivaalikentällä tapahtuma-alan sekatyöläisenä. Samaan aikaan Marja kävi kokeilemassa tanssitunteja Jyväskylässä ja jäi heti sille tielle. Marja aloitti heti monipuolisen treenaamisen eri lajeilla ja aloitti aktiivisen kiertämisen workshopeilla ja tapahtumissa Suomessa ja ulkomailla, hiphop ja house kuitenkin suurimpana rakkautena. 

Valmistumisen jälkeen Marja tuntui kaipaavan vielä jotain lisää ja päätyi opiskelemaan ensihoitajaksi Oulun ammattikorkeakouluun. Ouluun muuton myötä Marjaa pyydettiin mukaan oululaiseen kulttuuriyhdistys Keksi kollektiiviin, jossa Marja toimii edelleen aktiivisena jäsenenä. Keväällä 2018 Marja pyydettiin mukaan Call out Suomen työryhmään Pohjois-Suomen alueelle, johon Marja lähti ilomielin mukaan. 

Nyt valmistumisen jälkeen Marja vaikuttaa sekä Oulussa, että muualla Suomessa aktiivisena kulttuurialan sekatyöläisenä eri projekteissa järjestäen tapahtumia, opettamassa ja oppimassa tanssista ja kulttuurista.