Organisaatio

 

Street Art Dance Essentials:in päätäntävaltaa käyttää järjestön jäsenistö vuosikokouksen yhteydessä. Vuosikokouksen tehtävänä on järjestön hallituksen valinta. Järjestön toimintaa ja taloutta ohjaa hallitus yhdessä aktiivien kanssa. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Hallitus myös edistää jäsentensä etuja ja hyväksyy uudet jäsenet. SADE ry:n yhdenvertaisuuden toteutumista valvoo vapaaehtoisista koostuva YSV-työryhmä.

Järjestön hallituksessa on vuonna 2020 puheenjohtajan lisäksi kuusi jäsentä ja neljä varajäsentä. Tämän lisäksi järjestön apuna toimii joukko aktiiveja, jotka tekevät tärkeää työtä katutanssin kehittämiseksi osana eri työryhmiä ja projekteja.

Hallitukseen voi olla yhteyksissä koskien mitä tahansa SADE ry:n toimintaan liittyvää asiaa.

Toimintasuunnitelman esittely

Yhdistys jatkaa toimimista suomalaisen hip hop- ja klubikulttuurin tanssilajeja palvelevana järjestönä sekä vahvistaa asemaansa kulttuurisen nuorisotyön toimijana valtakunnallisesti. Toiminta tutustuttaa nuoria & lapsia hip hop -kulttuurin ja sen sisällä oleviin tanssilajeihin sekä elementteihin.

SADE ry:n kolmen vuoden tavoitteena on hip hopin vapaan kentän infrastruktuurin rakentaminen ja verkostoitumisalustana toimimisen edelleen kehittäminen. SADE ry pyrkii tarjoamaan mahdollisuuksia hip hop kulttuurin elementtien toimijoiden ja hip hop -lajien tanssijoiden järjestäytymiseen ja luoda yhdessä uudenlaisia toiminta- ja tapahtumamalleja. Toimintoja kehitetään työryhmien kautta.

Tavoitteena on edistää säännöllisellä toiminnalla lasten, nuorten ja nuorten aikuisten hyvinvointia & verkostoitumista sekä heidän mahdollisuuttaan vaikuttaa tanssitaiteen ja -tapahtumien kautta ympäristöönsä. Tarkoituksena on myös ylläpitää ja rakentaa kansainvälisiä yhteistyömuotoja tapahtumien kautta Suomessa, jolloin sukupolvet, sekä eri kulttuureista ja taitotasoilta tulevat tanssijat pääsevät kohtaamaan toisensa ja jakamaan tietoutta yli kaikkien rajojen.

Tapahtumatyöryhmään etsitään uusia työntekijöitä. Tähän liittyen ota yhteyttä Johanna Hurmeeseen tai Ramona Panulaan.

Ota yhteyttä - välilehdeltä löydät kaikki tarvittavat yhteystiedot. Mikäli ne eivät vastaa toiveitasi, alta löytyvät hallituksen henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet.

 

Hallitus

Sini Tuominen

SADE ry:n puheenjohtaja ja tapahtumatyöryhmän jäsen

Ramona Panula

Varapuheenjohtaja / Tuotantokoordinaattori SADE ry & Call out Suomi
ramona.panula@sadefinland.com

Hanna Kortelainen

Hallituksen jäsen / Sihteeri

Renny Mäkinen

Talouden hoitaja / Hallituksen jäsen

Milla Laakkonen

Hallituksen jäsen / Tapahtumajohtaja
milla.laakkonen@sadefinland.com

Johanna Hurme

Hallituksen ulkopuolinen asiantuntija
johanna.hurme@sadefinland.com

Hallituksen varajäsenet

Tanja Kuurola

Varajäsen / Tapahtumatiimi

Ronja Jansson

Varajäsen

Maija Mämmi

Varajäsen / Call out Suomi® - tiimi

 

 

Aktiivit

 

Erika Forsberg

Mediatiimi / Suomen katutanssitapahtumakalenteri

Roosa Kontiokari

Graafinen suunnittelija