Call out-finaalitapahtumat

 

Call out –finaalitapahtumissa on mahdollisuus päästä kilpailemaan oikeasti. Vuoden ympärillä järjestettyjen tapahtumien ja sen ympärille nivoutuvan yhteistyötahojen kerho- ja tanssiopetustoiminnan tarkoituksena on kannustaa uudet nuoret ja lapset mukaan.

Kisat rakennetaan niin, että uusien lasten ja nuorten on mahdollista osallistua niihin yhdessä ammattilaisten kanssa.

Finaalitapahtumissa ei ole sisäänpääsy- tai kilpailumaksua ja tapahtumat ovat suunnattu koko perheelle. Tapahtumat ovat kestoltaan noin 4-6 tuntia. Kilpailujen väliajalla voi esiintyä nuoret, nousevat live-artistit tai tanssiryhmät.

Call out on autenttinen katutanssitapahtuma, missä on mukana nuorille vuoden aikana tutuksi tulleet ammattilaiset, jotka tukevat lasten ja nuorten kasvua tanssiharrastuksen pariin. Lasten ja nuorten on helppo tulla kisaamaan, kun joukossa on tutuiksi tulleita nuoria aikuisia tai aikuisia katutanssijoita.

Call out Suomi® pyrkii järjestämään ryhmämatkoja ja tukemaan nuorten matkoja  finaalitapahtumiin. Tavoitteena on tarjota kaikille yhtäläinen mahdollisuus osallistua tapahtumiimme, riippumatta siitä missä päin Suomea asuu.

Katso tapahtumat täältä