2 mar

-

3 mar

And It Don't Stop - Exploring the Cultural Legacy of Hip Hop

02.11.2019 16:00 - 03.11.2019 15:00 Helsingissä Allergiatalossa. Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki.

SUOMEKSI:
(In English below)

Ensimmäistä kertaa Suomessa Moncell "Ill Kozby" Durdenin maineekkaat luennot Hip Hopin kulttuurisesta perimästä! Nämä luennot ovat ainutkertainen mahdollisuus tulla syventämään ymmärrystäsi olit sitten Hip Hop kulttuurista kiinnostunut, siinä mukana tai jollain tavalla tuottamassa Hip Hop kulttuuriin liittyviä tai sitä jotenkin hyödyntäviä palveluita (tapahtumat, tanssitunnit, koreografiointi etc..).


Luentokuvaus:

Moncell Durden tunnetaan myös nimikkeellä "Hip Hop professori, sillä hän on omistanut elämänsä mustaan kulttuuriin ja siinä erityisesti tanssiin ja musiikkiin syventymiselle. Nyt Moncell luennoi ja opettaa eri yliopistoissa ympäri Yhdysvaltoja. Vuosien saatossa Moncell on kerännyt vaikuttavat kokoelmat teksti- ja videomateriaalia ja yhdistämällä tietoaan tähän materiaalipankkiin Moncell on voinut tuoda yhteen ja tarjota informaatiota, jolla on ollut merkittävä osa mustalle tanssi- ja musiikkikulttuurille. Tätä kautta hän on voinut vaikuttaa tanssi- ja musiikkiskeneen maailmanlaajuisesti. Hän on myös luonut etenkin katutanssijoille tärkeän dokumentin "Everything remains raw".

Mitä tapahtuu kun musta kulttuuri kohtaa länsimaisen kulttuurin? Miten valtarakenteet esiintyvät sekä muokkaavat meidän kulttuurista ympäristöämme ja minkä kustannuksella? Miten voimme arvostaa kulttuuria sen sijaan että omisimme sitä? Voimmeko ymmärtää toista kulttuuria tutkiskelemalla itseämme? Minkälainen henkilökohtainen vastuu minulla on kaikessa tässä? Nämä ovat joitain niistä kysymyksistä, joita luennolla tullaan käsittelemään. Tule mukaan keskustelemaan, kuuntelemaan ja laajentamaan näkemyksiäsi.

Osallistujat: Moncell "Ill Kozby" Durden, tanssija, koreografi ja dokumentoija.

Luento pidetään englanniksi.


Luentoaikataulu:

LA 2.11. klo 16-19
SU 3.11. klo 12-15

Hinta: 40€ /6h luentoja
Sitovat ilmoittautumiset osoitteesen kulttuurille@gmail.com tai maksamalla paikkasi etukäteen https://holvi.com/shop/jrCQpz/
Ilmoittautuessasi kerro nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Luentojen kesto yhteensä 6h. Suosittelemme sinua ottamaan osaa molemmille luennoille, mutta osallistuminen on ehdottomasti sen arvoista vaikka pääsisit vain toisena päivänä.

Paikkoja on hyvin rajoitettu määrä, joten varmistat osallistumisesi ainoastaan ilmoittautumalla mahdollisimman pian! Paikkoja ei tule lisää määrän täytyttyä.

Luennot pidetään Helsingissä Allergiatalossa.
Osoitte on: Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki.
Lisäinformaatiota luentojen livestream mahdollisuuksista tulossa!

SADE ry tuottaa tämän tapahtuman.

-----
IN ENGLISH:

Moncell "Ill Kozby" Durden is coming to Finland for the first time to have his lectures on the cultural legacy of Hip Hop. These lectures are an extraordinary chance to come and deepen your understanding whether you're interested in Hip Hop culture, involved in it or for example producing any kind of services that are connected or taking influence of Hip Hop culture (events, dance classes, choreos, etc..).


Lecture description:

Moncell or "The Professor of Hip Hop" as many call him, has deep dived in black culture, with specific focus on dance and music, for the most part of his life and is now teaching at various universities around the U.S. His knowledge and analytics combined with his incredible collection of text and video material have been important contributions in the story of blacks dance and music culture, which in turn has had great influence on the scene around the world. He is also the man behind the documentary "Everything remains raw".

What happens in the meeting between the black and western culture? How does power take place and shape in our cultural landscape and at the expense of? How can we appreciate instead of appropriating? Can we understand the culture by looking at ourselves? What personal responsibility do I have? These are some of the questions that will be discussed. Join and partake in the discussion, listen, deepen and broaden your perspective.

Participants:
Moncell ’ill Kozby’ Durden, dancer, choreographer, documentarian

The seminar will be held in English.


Schedule:

SAT 2.11. at 16-19
SUN 3.11. at 12-15

Price: 40€ /6h of lectures
Binding sign ups for the lecture to kulttuurille@gmail.com or pay straight away your entrance https://holvi.com/shop/jrCQpz/
Be sure to write down your name and email address when signing up.

We recommend you to come on both days but it is definitely worth it even if you could only make it on one of the days!

There is a very limited amount of spaces left on the lecture so make sure to sign up fast to get a spot! Once the spots are full there won't be a possibility to partake on the lecture.

Lectures will be held in Allergiatalo in Helsinki.
The address is: Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki.
More info on the livestream possibilities within Finland coming up soon!

SADE ry is producing this event.