29 mar

Call out Junior @Koilliskeskus Muru

29.11.2019 17:00 - 19:00 Koilliskeskus Muru Tampere

Call out Junioreissa @Muru 29.11 on luvassa kaikkee huisii! DJ MegaMasa soittaa menevät musat ja luvassa katutanssimeininkiä, graffa/sketsailua.

Katutanssi
Call out Junioreissa pääsee kokeilemaan Sunnin ja Leon johdolla hiphoppia, breakkiä ja lockingia DJ MegaMasan vauhdittaessa tanssijalkaa. Kahden tunnin sessarit eivät jätä kylmäksi ketään ja moovit ovat loppuiltaan ja someen hallussa.

Sunni
Hiljattain tamperelaistunut Sanni Laine aka Sunni on monipuolinen tanssija. Hän on erikoistunut katutanssilajeihin erityisesti locking- ja popping-tyyleihin. 14 vuotiaana tanssin löytänyt Sanni on ollut viimeiset 5 vuotta Ranskassa ja Ruotsissa kartuttamassa taitojaan. Tällä hetkellä hän opettaa Tampereella lockingia ja käy itse treenaamaassa aktiivisesti maanantaijameissa sekä läheisellä salilla.

Bboy Leo

Leon ensi kosketukseen breikkiin oli 6 vuotiaana, kun televisiossa oli Bomfunk Mc's kovassa nosteessa. 2003 Leo aloitti breikki harrastuksen ja 2014 harrastuksesta muuttui elämäntapa. On osallistunut Sm-kisoihin ja kaksi mestaruutta on voitettu alle 16- vuoden sarjassa. Leo on myös reissaillut ulkomailla eri tanssi tapahtumissa ja projekteissa breikkiä vetämässä. 2017-2018 tuli käytyä Åsa folkhögskolassa breaking linjalla.


Dj MegaMasa
DJ Megamasa soittaa Call out Junioreissa niin tanssijoille, räppäreille kuin dj-hommista kiinnostuneille musiikit. Häneltä saa käydä toivomassa biisejä ja biittejä tai tulla kokeilemaan soittamista hänen opastuksellaan.
Hän toimii yhtenä OPP-kollektiivin tuottajana. Parhaillaan omaa beat tapea työstävä dj/tuottaja järjestää myös dj-klubi iltoja (Zivago Soul Corner, Mello Minds & SoulKemia) ja operoi mm. Olli PA:n keikka dj'nä. Mikin varressa Masaa voi kuulla yhtyeissä Funksons & OPP, joten räppihommistakin voi kysellä.


Tauko Art
Tauko Art on vuonna 2012 perustettu katutaiteen sekä graffitikulttuurin keskellä varttuneen taiteilijan toimintanimike, joka mahdollistaa asiakkailleen uniikkeja tilaustöitä, sekä muraalimaalauksia. Tauko Art -nimen luoja Tommi Palonen on noin 20 vuotta seurannut kulttuurin kehittymistä, ja ollut osana sen kasvamista aina tähän päivään saakka. (https://www.facebook.com/taukoart/)
Kahden tunnin Call out Junioreissa pääsee perehtymään mitä on graffititaide, ja tutustua sen eri muotoihin, tyyleihin, sekä tekijöihin ja sketsaillaan yhdessä paperille ja tarra-arkeille. Tämän jälkeen sketsipöytä on avoinna koko illan ajan sketsien tekoon