17 lok

Call out Junior @Monitoimitalo 13

17.10.2019 17:30 - 19:30 Monitoimitalo 13:sta Tampere

Call out Junioreissa @monitoimitalo13 17.10 on luvassa kaikkee huisii! DJ MegaMasa soittaa menevät musat ja luvassa katutanssimeininkiä, graffa/sketsailua ja räp-lyriikoiden tekoa. Luvassa myös Tic Toc -työpajaa, jonka jälkeen Sunni ja Ira ohjaavat lyhyen katutanssipätkän tic Tociin ladattavaksi.

Katutanssi
Call out Junioreissa pääsee kokeilemaan Sunnin ja Iran johdolla hiphoppia, breakkiä ja lockingia DJ MegaMasan vauhdittaessa tanssijalkaa. Kahden tunnin sessarit eivät jätä kylmäksi ketään ja moovit ovat loppuiltaan ja someen hallussa.

Sunni
Hiljattain tamperelaistunut Sanni Laine aka Sunni on monipuolinen tanssija. Hän on erikoistunut katutanssilajeihin erityisesti locking- ja popping-tyyleihin. 14 vuotiaana tanssin löytänyt Sanni on ollut viimeiset 5 vuotta Ranskassa ja Ruotsissa kartuttamassa taitojaan. Tällä hetkellä hän opettaa Tampereella lockingia ja käy itse treenaamaassa aktiivisesti maanantaijameissa sekä läheisellä salilla.

Ira
Ira Vuolle (King Kontrast Crew) on tampereelta kotoisin oleva tanssija, joka on opiskellut breikkausta Åsa folkhögskolassa ja viimeistelee nyt nykytanssin ammattiopintoja Outokummussa. Tanssilattialle Iraa vetävät monet asiat, kuten vuorovaikutus, rytmi, liikkeen tutkiminen ja uuden oppiminen.


Dj MegaMasa
DJ Megamasa soittaa Call out Junioreissa niin tanssijoille, räppäreille kuin dj-hommista kiinnostuneille musiikit. Häneltä saa käydä toivomassa biisejä ja biittejä tai tulla kokeilemaan soittamista hänen opastuksellaan.
Hän toimii yhtenä OPP-kollektiivin tuottajana. Parhaillaan omaa beat tapea työstävä dj/tuottaja järjestää myös dj-klubi iltoja (Zivago Soul Corner, Mello Minds & SoulKemia) ja operoi mm. Olli PA:n keikka dj'nä. Mikin varressa Masaa voi kuulla yhtyeissä Funksons & OPP, joten räppihommistakin voi kysellä.

Gynä
Simo Nieminen räppää Gynä -nimellä tamperelaisessa Gynä ja Rike-kokoonpanossa. Kaksikon kolmas albumi Harrasta Toimintaa julkaistiin kesäkuussa 2019. Gynän ammattina on rap-ohjaus ja erityisalana rap-terapia. Koulut ja nuorisotilat ympäri Suomen ovat tulleet tutuksi ammatin mukana.

Call out Junioreissa tutustutaan räppiin, kirjoitetaan omaa säkeistöä, räppäillään ja voidaan testata nauhoittamista ja rumpukonetta ja ehkäpä päästään myös mikin varteen. Kaikki kiinnostuneet tervetuloa!

Tauko Art
Tauko Art on vuonna 2012 perustettu katutaiteen sekä graffitikulttuurin keskellä varttuneen taiteilijan toimintanimike, joka mahdollistaa asiakkailleen uniikkeja tilaustöitä, sekä muraalimaalauksia. Tauko Art -nimen luoja Tommi Palonen on noin 20 vuotta seurannut kulttuurin kehittymistä, ja ollut osana sen kasvamista aina tähän päivään saakka. (https://www.facebook.com/taukoart/)
Kahden tunnin Call out Junioreissa pääsee perehtymään mitä on graffititaide, ja tutustua sen eri muotoihin, tyyleihin, sekä tekijöihin ja sketsaillaan yhdessä paperille ja tarra-arkeille. Tämän jälkeen sketsipöytä on avoinna koko illan ajan sketsien tekoon