Yhteistyö

 

Kiinnostaako kuuluvuus ja näkyvyys Suomen katutanssiyhteisössä? Kaipaatko lisätietoa toiminnastamme? Liity osaksi verkostoamme! Teemme yhteistyötä esimerkiksi hyödykkeiden, tapahtumien, tuotantojen ja opetusten muodossa. Olemme avoimia kaikelle uudelle.

SADE ry kerää yhteen Suomen katutanssijat ikään, varallisuuteen, tasoon ja lajiin katsomatta, sekä toimii yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa ja linkkinä heidän välillään. Autamme tavoittamaan tanssijat laajaa ja moniulotteista verkostoamme hyödyntämällä. Voimme olla avuksi jos tarvitset ammattilaisia opettamaan, esiintymään tai markkinointikampanjoihin, tapahtumiin sekä visuaalisiin tuotantoihin tai haluat tarjota harjoittelumahdollisuuksia, tiloja ja välineitä katutanssijoille.

Ota yhteyttä viestintätiimiimme sadefinland@sadefinland.com ja ideoidaan yhdessä, olemme avoimia monenlaiselle yhteistyölle!

 

            

 

           

Media

 

Mikäli tahdotte julkaista jutun, tavoittaa sopivia henkilöitä tai tarkistaa faktoja, autamme mielellämme! Ota yhteyttä sadefinland@sadefinland.com

Infoa tulevista katutanssitapahtumista ja toiminnasta löydät parhaiten sivuiltamme, koko Suomen katutanssitapahtumakalenterista, Facebook-sivultamme sekä Instagramista (@sade_finland).